Bivši bokserski reprezentativac pretučen u Loznici, optužuje Grobare! (FOTO)

Kovačević tvrdi da su ga, iz čista mira, napala četvorica mladića, „koje nije ni poznavao, a tek, posle svega je čuo da su vatreni navijači Partizana, medju kojima i S. A. koji je poznat javnosti po tome da je pripadnicima Žandarmerije pokazivao zadnjicu na stadionu“

  • 22

U kafiću „Piramida“, u strogom centru Loznice, kraj gradskog šetališta, u sredu, oko 4 časa, dogodila se velika tuča u kojoj je, pored ostalih, „deblji kraj“ izvukao i bivši bokserski reprezentativac Srbije i Crne Gore, bokser Loznice, Crvene Zvezde i banjalučke Slavije, Lozničanin Predrag Kovačević zvani Paskovac.

On je „zaradio“, pored ostalog, četiri kopče na glavi. Kovačević tvrdi da su ga, iz čista mira, napala četvorica mladića, „koje nije ni poznavao, a tek, posle svega je čuo da su vatreni navijači Partizana, medju kojima i S.A. koji je poznat javnosti po tome da je pripadnicima Žandarmerije pokazivao zadnjicu na stadionu“.

- Bio sam na dočeku Nove godine, došao sam u rodni grad iz Nemačke, gde treniram i takmičim se kao profesionalni bokser. Momci su krenuli na mene fizički, ali i uz koriščenje staklenih boca. Nekako sam uspeo, u "prvoj turi" da se odbranim, pozvao sam policiju, ali do dolaska policije bilo ih je duplo više. Krenuli su metalnim palicama na mene - priča Kovačević.

Kaže da je zadobio mnoštvo udaraca po telu i glavi.

- Koristeći stolice i druge veštine, uspeo da sačuvam život. Da nisam bio kadar i vešt, izgubio bih glavu, ni kriv ni dužan - rekao je bivši bokserski reprezentativac.

U policiji su izjave dali i momci za koje Kovačević tvrdi da su, navodno, navijači Partizana i on. U sadašnjoj fazi, kako saznajemo, osumnjičena je i jedna i druga strana u tuči, koja je, po razmerama, bila jedna od najvećih u gradu u poslednjih desetak godina, srećom bez upotrebe vatrenog oružja. Istraga, koju vodi OJT u Loznici, ustanoviće ko je i koliko, zaista, kriv.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    1. januar 2014 | 23:37

    Jebiga zemljace,i ja sam rodom iz Loznice,trenirao sam boks u beogradu svojevremeno tokom skolovanja...zivim u ch.kad dodjem dole sa familijom nosim beretu 9mm ispod jakne ili kosulje...imao sam srece do sada...kakva bre policija,ako se sam ne zastitis ode glava dok oni dodju.tebi brz oporavak zelim!

  • Loznica

    1. januar 2014 | 23:54

    Taj takozvani profesionalni bokser nije ni malo naivan,nije mi jasno što džaba glumi žrtvu kad je i sam poznat svima kao osoba koja stalno pravi neke ekscese, nije ga niko bez razloga dirao, verovatno je kao i uvek tražio problem ali prc....malo je se zeznuo. Inače zovu ga paskovac je je dotični iz tog sela....ceo život ga to proganja jer je kompleksas. pozzz

  • Урош

    2. januar 2014 | 00:43

    А шта дотични с.а. ради на слободи? Ја када погледам полицајца, одмах ме легитимише, а он показивао дупе, и шета слободан. Зашто се не вратр деведесете, па да сви лепо имамо по деветку на опасачу, па да видим ко ће смети кога да пипне.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA