HOROR NA TRGU: Pogledajte kako raketa eksplodira ženi pored glave (VIDEO)

Na jednom od video snimaka koji se pojavio na Jutjubu jasno se vidi kako pirotehničko sredstvo eksplodira pored glave jedne od devojaka koja se našla u blizini, dok uspaničeni ljudi viču "kakva budala, zamalo da poginemo"

  • 12

Nešto posle ponoći na dočeku Nove godine ispred Doma Narodne skupštine vatrogasac koji je uzeo vatromet od stranaca povredio je nekoliko osoba. Na jednom od video snimaka koji se pojavio na Jutjubu jasno se vidi kako pirotehničko sredstvo eksplodira pored glave jedne od devojaka koja se našla u blizini.

- Kakva budala - čuje se komentar jednog mladića.

- 'da nas ubije j**ote, budala - dodala je devojka iz njegovog društva.

- Da je puklo među ljude... puklo je ovoj ženi u glavu - govori zaprepašćeni mladić i pokazuje devojci u pravcu povređenih.

- Zamalo da poginemo, puklo nam je pored glave - priča mladić dok devojke oko njega komentarišu da je neko dete u masi pogođeno u oko.

Podsetimo, u incidentu koji se dogodio u novogodišnjoj noći povređeno je oko 20 osoba, od kojih su tri pogođene u glavu, ženi je teže povređeno oko, jednoj devojci je komad rakete pao na grudi, jednoj na šaku, a povređen je i jedan dečak.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    2. januar 2014 | 17:18

    Не видим у чему је кривица ватрогасца. Ракета је била неисправна и променила је смер кретања. Није је ватрогасац намерно окренуо у људе и испалио.

  • marko

    2. januar 2014 | 16:29

    I posle ce tamo neki naprednjak u komentarima da mi napise kako je bilo bezbedno na doceku... Uzas!

  • Weber S

    2. januar 2014 | 16:21

    Nadam se da je vatrogasac vec otpusten?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA