Brat Darka Šarića zatvorske dane provodi kao u hotelu!

Duško Šarić (33) koji izdržava zatvorsku kaznu zbog šverca droge ima privilegiju da uredi ćeliju kako želi, hrana mu stiže iz restorana, a renovirao je i toalet i kupaonice

  • 13

Duško Šarić (33), brat odbeglog Darka Šarića za kojim se traga zbog šverca velike količine droge, takođe je u zatvoru i ima privilegije koje su mu omogućile da svoju zatvorsku ćeliju uredi kako želi, hrana mu stiže iz restorana, a renovirao je i toalet i kupaonice.

Nakon presude 30. decembra kojom je osuđen na pet i po godina zatvora, zbog pranja novca od šverca droge, Šarić nije pravio probleme u pritvoru u Istražnom zatvoru u Bijelom Polju.

Šarić i Jovica Lončar, koji je osuđen na istu kaznu, u pritvoru žive kao u hotelu. Šarić je organizovao da toalet i kupaonica koju koristi budu renovirani, a ćelija uređena po njegovom ukusu. Hranu dobijaju iz gradskih restorana, kažu bivši osuđenici za Blic Crna Gora.

- Uslovi koje imaju njih dvojica u pritvoru mnogi nemaju ni kod kuće. Za mnoge je telefon, internet i hrana iz restorana samo san, a njima je sve to omogućeno – tvrde nekadašnji zatvorenici.

Prema optužnici Šarić i Lončar su se teretili da su se udružili u periodu od 24. decembra, 2007. do kraja 2010. godine, da putem bankarskog i finansijskog poslovanja prikriju poreklo novca za koji su znali da je pribavljen krivičnim delom izvršenog na organizovan način.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kropir

    3. januar 2014 | 21:14

    Лова све ради па. тоје јако лепо свака част

  • hrvatica

    3. januar 2014 | 22:15

    To je Balkan!Ako imas pare,možeš sta hoćeš !!

  • Zorana Maksic

    3. januar 2014 | 22:48

    dzabe mu sve,kad nema slobodu :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA