MAJKA USTAŠKINJE: Kristina je tuđe oružje i sramota porodice!

Ona nije nikakva heroina, već razmaženo derište. Skratila mi je život, nemam više načina kako da je sprečim da nanosi štetu sebi i porodici - tvrdi majka kontroverzne Kristine Ćurković

  • 30

Ustaškinja Kristina Ćurković, čiji je nestanak prijavljen u petak, juče je pronađena i saslušana u policiji. Njena majka, ogorčena zbog svega, izjavila je da ona nije nikakva heroina, već razmaženo derište.

Ona je javno apelovala na svoju ćerku da se "dozove pameti".

- Ona nije nikakva ratnica, ni heroina, već obično razmaženo derište. Skratila mi je život, nemam više načina kako da je sprečim da nanosi štetu sebi i porodici. Zamislite u kakvoj sam se situaciji našla, kad sam se odlučila na ovaj korak! Ja, majka, koja bi ubila za svoje dete - tvrdi Kristinina majka i dodaje da smatra i da je njena kćer oružje u tuđim rukama.

Advokat Kristine Ćurković, Zvonimir Hodak, trenutno nije upoznat sa okolnostima njenog nestanka.

- Pronađena je živa i zdrava. Verujem da ćemo uskoro saznati ko stoji iza čitave priče - rekao je Hodak.

Hrvatski MUP je sinoć saopštio da je Ćurkovićeva pronađena na području Dugog Sela, oko 50 kilometara od Zagreba. Policija je, nakon informativnog razgovora, pustila s obzirom na to da nije bilo elemenata krivičnog dela.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA