Bugarin sasuo šaržer u ženu i njenog ljubavnika, a onda se slatko nasmejao!

Očevici su ispričali da je muškarac pucao kroz prozor automobila u kome su bili njegova supruga i drugi muškarac. Žena je pokušala da pobegne, ali nije uspela

  • 10

Muškarac i žena ubijeni su danas u bugarskom gradu Varna, a u njih je, prema izjavama svedoka, pucao ljubomorni muž.

On je ispalio celi šaržer u tridesettrogodišnju suprugu i šest godina starijeg muškarca, za koga je bio ubeđen da je njen ljubavnik.

Očevici su ispričali da je muškarac pucao kroz prozor automobila u kome su bili njegova supruga i drugi muškarac. Žena je pokušala da pobegne, ali nije uspela. Svedoci navode da se muškarac, nakon što ih je ubio, nasmejao i otišao sa mesta zločina.

Ubrzo je u gradu pronađen muškarac sa prostrelnim ranama glave i prebačen je u bolnicu. Pretpostavlja da je on taj koji je ubio ženu i muškarca. Mediji navode da mu je život u opasnosti i da ima minimalne šanse da preživi.

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    6. januar 2014 | 22:39

    Vidis ako si necija supruga nemoj visiti sa drugim muskarcima i izazivati nesrecu! Razvedi se pa se vucaraj s kim volis!! Danas su ljudi napeti i ne treba puno da barut zamirise... tragedija za sve

  • dr.dare

    6. januar 2014 | 22:40

    Sigurno mu je detektiv Karamela dostavio uverljive dokaze.

  • Danijella

    6. januar 2014 | 23:16

    Pazi ovo "ljuborni muz"...haha sad fora muzevi ljubomorni ako im se zena treska sa strane. Ljubomorni muz je onaj akl zena ne radi nista lose po nekom bracnom zakoniku a on i dalje pravi problema bez razloga..a ovo bi trebalo da zvuci ovako.."Prevareni muz sasuo sarzer u nevenu zenu"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA