HUMANO: Knjaz Miloš donirao vodu Užičanima

Tokom zabrane korišćenja vode iz gradskog vodovoda za piće i pripremu hrane u Užicu, kompanija Knjaz Miloš obezbedila je 9000 flaša Akva Viva vode, a ukoliko bude bilo potrebno, osiguraće i dodatne zalihe

  • 5

Kompanija Knjaz Miloš odlučila je da se uključi u akciju pružanja pomoći stanovnicima grada Užica i užičkog kraja i uputi pomoć u vidu dovoljne količine vode za potrebe gradske bolnice i dečijih vrtića tokom zabrane korišćenja vode iz gradskog vodovoda za piće i pripremu hrane.

- Pošto je Republička sanitarna inspekcija donela odluku o zabrani korišćenja vode za piće iz vodovoda iz koga se snabdeva grad Užice i ceo užički kraj, gradska uprava je preduzela mera za snabdevanje građana vodom za piće. Zabrana korišćenja vode za piće i pripremanje hrane je preventivnog karaktera i važiće dok se ne utvrdi da je voda bezbedna.

Do sada smo kao pomoć dobili nekoliko cisterni vode od opština Čačak, Milanovac, Višegrad, a akciji se pridružila i kompanija Knjaz Miloš koja je donirala vodu za gradsku bolnicu i dečije vrtiće. Krizni štab Opštine Užice je u stalnom zasedanju i preduzima sve neophodne mere za saniranje novonastale situacije - izjavio je Zoran Adžić, člana Gradskog veća Opštine Užice za budžet i finansije i član Kriznog štaba.

- Kao društveno odgovorna kompanija, Knjaz Miloš je do sada uvek pronalazio način da pomogne kada je to nephodno, a posebno kada je u pitanju ugroženo zdravlje ljudi. Obezbedili smo 9000 flaša vode Akva Viva namenjene najmlađim i najugroženijim Užičanima, a ukoliko se stanje ne normalizuje, Knjaz Miloš će osigurati dodatne količine vode za bolnice, škole i vrtiće na teritoriji opštine Užice - rekao je Bogdan Komlenac menadžer korporativnih poslova kompanije Knjaz Miloš.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazaris

    8. januar 2014 | 15:10

    Bravo

  • Milan

    8. januar 2014 | 16:35

    Lepo je to ali mala je kolicina, sta je to 9000 flasa, ali, kada bi I drugi iskoci li!?!.

  • Ime i Prezime

    9. januar 2014 | 03:04

    Poklone vam a vama malo,pa ne treba drugi put ni da daju. Bravo Knjaz :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA