Uhapšena banda odgovorna za smrt venecuelanske misice i njenog bivšeg muža

Bivša mis Venecuele Monika Sper Moc i njen bivši suprug Tomas Beri, koji je rođen u Londonu, ubijeni su na licu mesta, a njihova ćerka je upucana u nogu, kada su napadači pucali u prozore automobila u koji su se zaključali prilikom napada

  • 2

Policija Venecuele uhapsila je članove petočlane bande zbog sumnje da su na auto-putu Moniki Sper Moc (29), nekadašnjoj mis Venecuele, i njenom bivšem suprugu Tomasu Beriju (39), postavili zamku na putu, a zatim ih ubili i opljačkali.

Automobil je zbog probušenih guma stajao pored puta. Gume su probušile zamke koje su postavili napadači koji su nasrnuli na Moniku i njenog bivšeg muža dok su čekali vučnu službu.

Automobil je već  bio prikačen na kamion šlep službe, kada su članovi bande iskočili iz zasede. Vozač šlep vozila i njegov pomoćnik otrčali su po policiju, a prestrašeni par zaključao se u automobilu, sa ćerkom Majom.

Nekoliko napadača, od kojih su dvojica maloletna, pucalo je u prozore, kada su zaključili da su vrata vozila zaključana.

Monika i njen bivši suprug koji je rođen u Londonu ubijeni su na licu mesta, a njihova ćerka je upucana u nogu i trenutno se nalazi u bolnici. Kako prenosi "Telemundo", ispaljeno je najmanje šest hitaca.

Bivši par, koji je ostao u dobrim odnosima, u trenutku ubistva se upravo vraćao sa odmora u Karakasu.

- Razveli su se prošle godine, ali su i dalje bili veoma povezani radi dobrobiti njihove ćerke - rekao je Berijev prijatelj Luis Karlos Domingez.

Pogledajte snimak Monike Sper Moc nekoliko dana pre ubistva.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA