Šešelju odstranjen deo debelog creva, na hemoterapiji za 10 dana!

Konzilijum lekara još nije odlučio da li će Šešelj terapiju primati u pritvorskoj ambulanti ili u bolnici. Za sada nema informacija o tome da li će lidera radikala uskoro posetiti tim lekara iz Srbije

  • 11

Lider radikala Vojislav Šešelj, kome je nedavno odstanjeno tridesetak santimetara debelog creva sa limfnim čvorovima zahvaćenim kancerom, za desetak dana trebalo bi da započne hemoterapiju, saznaju "Novosti“.

List piše da konzilijum lekara još nije odlučio da li će terapiju primati u pritvorskoj ambulanti ili u bolnici.

- Lekari su mu prepisali lekove "5-fu“ i "oksaliplatin“. On, međutim, još čeka da mu saopšte ostale detalje. Važno je da se dobro oseća. Mada o bolesti malo pričamo, uglavnom govorimo o uobičajenim temama za stranku, kao što su izbori, na koje, naravno, izlazimo - kaže Vjerica Radeta.

Upitana da li će Šešelja uskoro posetiti tim lekara iz Srbije, kako se nezvanično govori, Radeta je rekla da zasada nema informacije o tome. Objasnila je da se Šešelj pita za sve i da o tome do sada nije bilo reči.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • losmi

    9. januar 2014 | 12:44

    Politicki zatvorenik, veliki borac protiv novog svetskog poretka. Ne volim politicare, pogotovo nase, ali cinjenice govore mnogo o ovom coveku. Hrabrost, doslednost, prkos! Da nam dodjes u Beograd ziv i zdrav!

  • Burduš

    9. januar 2014 | 12:25

    Nevolim covjeka uopste ali brate i oni nikako da mu nadju nesto da ga osude, vrti covjek svojim znanjem citav Hag, nemogu mu nista. On ponekada i njih u Hagu ponesto nauci, takodje su i priznali da je njegova glava kao enciklopedija gdje ces dalje. Pustaj kuci i odstete da mu se isplati to 10 miliona sto je trazio i to je to. Kad su sudine i tuzitelji nesposobni i nedorasli mu.

  • Goran

    9. januar 2014 | 13:06

    Dobijao dozu kao i sloba. Moderno doba ,ubijanje kancerom i niko kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA