Bebisiterka kaišem prebila dete nasmrt (VIDEO)

Krizi King (27) pretukla je Majlsa Dobsona (4), koji je preminuo u bolnici nakon što su ga našli bez prednjih zuba, sa modricama po nogama i opekotinama od cigarete po celom telu

  • 6

Krizi King (27) iz Njujorka uhapšena je pod otužbom za ubistvo četvorogodišnjeg Majlsa Dobsona. Nakon što su ga napustili majka i otac, o malom Majlsu se brinula očeva devojka Krizi King, čije pravo ime je Džejni Džons.

Poslednjeg dana svog tragičnog života Majls je zamolio svoju starateljicu da ga vodi u MekDonalds, a umesto toga je bio pretučen i zaključan u kupatilo luksuznog stana na Tajms Skveru.

Nakon što ga je pretukla kaišem, pozvala je Hitnu pomoć, a prema izveštaju sa lica mesta, dečak je pronađen u nesvesti, izbijenih prednjih zuba, a noge su mu bile prekrivene modricama, dok su se tragovi gašenja cigarete nalazili na celom telu.

Optužena se brani izjavom da je ostavila dečaka na kratko u kupatilu, kada se on sapleo i pao u kadu, međutim tragovi na njegovom telu govore drugačije.

Sud je 2012. godine starateljstvo nad detetom odredio ocu Okiju Vejdu (37), nakon što je majka Ešli Dobson (29) proglašena nepodobnim roditeljem zbog mentalne nestabilnosti.

U decembru 2013. godine Vejd je uhapšen pod optužbom da je učestovao u prevari u banci. Dete su nakon hapšenja uzeli rođaci, ali je Vejd iz zatvora telefonirao da Majlsa dovedu njegovoj devojci na čuvanje.

Izvori kažu da je dečak nekoliko puta zlostavaljan, a optužena je naknadno priznala da ga je tukla kaišem jer je bio "nemoguć", a svaki put kada nije mogla da izađe na kraj sa njim, zaključala bi ga u kupatilo.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bibica

    10. januar 2014 | 18:13

    Jadno dete.... ovo je 'ubiti dete od batina' u bukvalu! Uzas! Neka istrune kurvetina u zatvoru!

  • zika

    10. januar 2014 | 17:38

    Joj zivote idiote:((()

  • Boka

    10. januar 2014 | 21:05

    Dusica mala napacena.... Ovu da oderu, osole dobro i tako odrzavaju u zivotu 50 godina (minimum), a da sve vreme oseca kako je ta so jede, ne bi bila dovoljna kazna za ovo sto je uradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA