TUGOVALO CELO PRIJEPOLJE: Sahranjen otac Vlada Divca! (FOTO)

Na mesnom groblju u Ivanju kraj Prijepolja danas je sahranjen Milenko Divac (77), otac košarkaša Vlade Divca. Sahrani je prisustvovalo više od 1.000 ljudi, među kojima i premijer Srbije Ivica Dačić

  • 2

Košarkaški as Vlade Divac u prisustvu supruge i dece i ostale porodice ali i brojnih prijatelja sahranio je danas svog oca Milenka u selu Ivanje kod Prijepolja u porodičnoj grobnici pored brata blizanca, koji je preminuo pre nekoliko godina. Otac predsednika Olimpijskog komiteta je nastradao u saobraćjanoj nesreći kada je teže povređena i njegova supruga Rada koja je u tom trenutku vozila. Nesreća se dogodila u blizini Ovčar banje.

Vlade Divac i njegov brat Ivica su malo pre 13 sati, zajedno sa rođacima, iz porodične kuće izneli kovčeg sa telom svog oca, posle čega se povorka uputila ka groblju.

U koloni je bilo više od 1.000 ljudi, sa kojima je koračao i premijer Srbije Ivica Dačić. Uz svog prijatelja Vlada danas su bili njegovi prijatelji sa košarkaških terena Predrag Danilović, Žarko Paspalj, Dejan Tomašević, Dušan Ivković. Sahrani su prisustvovali i fudbalski trener Ljubiša Tumbaković i bivši fudbaleri Savo Milošević i Dragan Ćirić.

 

Za tragično stradalog Milenka u Prijepolju imaju samo reči hvale: „Bio je komšija kakav se samo poželeti može. Gotovo četiri decenije živimo vrata do vrata i nikada nismo imali preku reč. A takav je bio i kao šef u pogonu „Livnice", gde smo skupa radili. I danas se među bivšim radnicima ovog FAP-ovog pogona pominje samo po dobru".

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    11. januar 2014 | 17:00

    Laka mu zemlja....

  • Алмир Мехмедић

    12. januar 2014 | 00:05

    Нека му је срећа у џенету (рају). :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA