SAD: Crna Gora nije više opasna za američke vojnike!

Kako je saopšteno iz ambasade SAD u Podgorici, Stejt department je procenio da američkim vojnicima u Crnoj Gori više ne preti direktna opasnost, ali im je povećan dodatak na “otežan život”

  • 10

SAD skinule Crnu Goru sa liste rizičnih država u kojima preti opasnost za američke vojnike, ali je ocenjeno da im je život otežan zbog čega im sleduje povišica.

Kako je saopšteno iz ambasade SAD u Podgorici, Stejt department je procenio da američkim vojnicima u Crnoj Gori više ne preti direktna opasnost, ali im je povećan dodatak na “otežan život”.

- Ministarstvo odbrane SAD je objavilo da počev od 1. juna Crna Gora više neće biti smatrana zonom neposredne opasnosti - saopšteno je iz američke ambasade listu “Vijesti.

Američki vojnici, koji rade pri ambasadi u Podgorici, ipak mogu računati na dodatak na ime otežanih životnih uslova, koji dobijaju i njihove kolege u Istočnom Timoru, Ruandi, Liberiji, Saudijskoj Arabiji i na Haitiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA