NS: Devojka pala mrtva u Dunavskom parku, drugarice pobegle

Hitnoj pomoći je prijavljeno da se na ulazu u Dunavski park u centru grada nalazi devojka bez svesti i s povredama glave, ekipa je intervenisala vrlo brzo, ali je posle pokušaja reanimacije, konstatovala smrt

  • 5

Mlada Novosađanka preminula je danas oko 14.30 sati, prethodno je pala na ulazu u Dunavski park u Novom Sadu, a uzrok smrti za sada nije poznat, izjavila je Tanjugu portpatol Policijske uprave Mileva Tomić.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a telo 22.godišnje devojke preneto je u Zavod za sudsku medicinu radi utvrđivanja uzroka smrti, rekla je ona.

Portparol Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Sanja Nenadić Pokrajac izjavila je Tanjugu da je toj službi prijavljeno da se na ulazu u Dunavski park u centru grada nalazi devojka bez svesti i s povredama glave.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je vrlo brzo, ali je nažalost, posle pokušaja reanimacije, konstatovala smrt, rekla je doktorka Nenadić Pokrajac.

Mediji su preneli izjave očevidaca da je devojka bila sa dve drugarice, koje su nakon što je ona pala pobegle, kao i da je devojka pala na lice i  prilikom pada povredila zube.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA