Bujanovcu stigla testenina u obliku penisa! (FOTO)

Testenina u obliku penisa 1999. godine stigla je kao humanitarna pomoć direktno u Bujanovac pa nije prošla kroz redovnu distributivnu mrežu Crvenog krsta Srbije. Po otvaranju paketa, odlučeno je da se ova pomoć ipak ne deli raseljenima sa Kosova i Metohije

  • 5

Kao humanitarna pomoć, 1999. godine, u Bujanovac je stigla testenina čiji oblik podseća na penis, koja nije podeljena zbog bojazni da bi njen neobičan izgled izazvao skandal.

Kao kuriozitet je deljena među kolegama u Crvenom krstu, a neki od njih je još čuvaju. Tako se testenina koja podseća na penis pojavila na fotografijama na Fejsbuku.

Pošiljka u kojoj je ova neobična testenina stigla, poslata je direktno u Crveni krst Bujanovac pa nije prošla kroz redovnu distributivnu mrežu Crvenog krsta Srbije. Po otvaranju paketa, odlučeno je da se ova pomoć ipak ne deli raseljenima sa Kosova i Metohije, kako je prvobitno bilo planirano.

U Bujanovac je pre 15 godina stiglo samo desetak kilograma humanitarne pomoći i oni nemaju podatke o tome ko je poslao ovu neobičnu testeninu proizvedenu u Napulju.

- Često se kao humanitarna pomoć šalje nešto što je inače za bacanje, pa kad se prazne magacini, oni koji žele da budu humani i ne razmišljaju šta šalju - kažu u Crvenom krstu i dodaju da u ovakvim situacijama ne treba tražiti zlu nameru.

Greške se događaju, pa ponekad u opštine sa pretežno muslimanskim stanovništvom stignu konzerve sa svinjetinom, posle čega se pomoć ponovo sortira i šalje u druga mesta. Stanovnike Trgovišta je posle katastrofalnih poplava 2011. godine iznenadila humanitarna pomoć u vidu hiljadu pari tanga gaćica i brus-haltera.

(Telegraf.rs / Izvor: Juznevesti.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANA

    13. januar 2014 | 19:16

    EVROPSKO SMEĆE. KOJI SMO MI GLUPACI PA DOZVOLJAVAMO DA NAM SE RUGAJU MALOUMNICI.

  • dragan Trebinje

    13. januar 2014 | 19:25

    Vjerovatno je kvalitetna s jajima

  • Solarbg

    13. januar 2014 | 20:14

    Prodavala se ta testinina odavno po evropi u sex sopovima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA