VESNA PEŠIĆ: Mira Marković je naredila da se ubije Ćuruvija!

- Sada nam serviraju ko je ubio Ćuruviju, iako to svi znamo. Radomir Marković je postao porodični policajac koji je bio direktno vezan za Miru Marković i izvršavao sva njena naređenja - izjavila je Vesna Pešić

  • 11

Sociolog Vesna Pešić izjavila je da je u javnosti postalo jasno da se u optužnici protiv odgovornih za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije neće naći i nalogodavci tog ubistva, iako se zna da je to bila Mirjana Marković.

- Otvoreno to je bila Mira Marković. Ako idete logikom zdravog razuma, kakav bi razlog imao neki službenik da ubije novinara ili Ivana Stambolića. To je uvek moralo da dođe odozgore, a sve nakon toga su samo zamajavanja o podizanju optužnice. To je jedna zapetljancija samo da bi izgledalo kao da su nešto radili - rekla je Vesna Pešić.

Prema njenoj oceni, naša cela javnost se sastoji od haotičnih zapleta i gomile laži.

- Sada nam serviraju ko je ubio Ćuruviju, iako to svi znamo. Radomir Marković je postao porodični policajac koji je bio direktno vezan za Miru Marković i izvršavao sva njena naređenja. Sada nas samo zavaravaju da su nešto istražili - rekla je Pešić.

(Telegraf.rs / Izvor: Novine novosadske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездино дете

    13. januar 2014 | 21:37

    Госпођо Пешић кад сте већ Све знали, зашто сте ћутали до сад??!! Сад кад је изашло на видело, одједном сви знају све, а заправо права истина, као и то да је гђа Марковић налогодавац убиства, открила је одавно Бранкица Станковић у Инсајдеру.....

  • ДрАган

    13. januar 2014 | 20:37

    Жао ми је Ђурувије али ову бабу кад видим и на слици немам напретка данима!! Сад је и социолог??!'ћ

  • BALKANSKI SPIJUN

    13. januar 2014 | 21:17

    Baba Julu hitno u prdaru sa ostalim izvrsiteljima !!! Doslo vreme za naplatu 90tih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA