RUSIJA: Žirinovski najavio standarde za seks

- Što ređe to bolje, tri do četiri puta godišnje je dovoljno - ocenio je lider ruske Liberalno demokratske partije Vladimir Žirinovski u vezi sa pomenutom "standardizacijom" u partiji, čijim je članovima zabranjeno da puše, da piju i da jedu meso

  • 9

Lider ruske Liberalno demokratske partije (LDPR) Vladimir Žirinovski rekao je danas novinarima u Moskvi da su članovi njegove partije već prešli na vegetarijansku ishranu, a da će im ove godine uvesti i "standarde za seks".

- Što ređe to bolje, tri do četiri puta godišnje je dovoljno - ocenio je Žirinovski u vezi sa pomenutom "standardizacijom" u partiji, čijim je članovima, prema njegovim rečima, zabranjeno da puše, da piju i da jedu meso, a to su pravila sa kojima su ušli u 2014. godinu.

Kako prenose ruski mediji, Žirinovski je u današnjem obraćanju u Dumi predložio zabranu televizijskog prikazivanja nekih od kultnih ruskih filmova, jer se u njima propagira alkoholizam.

- To je ironija naše kulture. Deda Mraz pijan, Snežna kraljica pijana, policajci pijani, vozači pijani, a onda se mi čudimo odnosu prema našoj zemlji - rekao je Žirinovski.

Nešto kasnije zamenik poslaničkog kluba LDPR Sergej Ivanov rekao je da izjave Žirinovskog o zabrani pušenja, konzumiranja alkohola i mesa, kao i preporuke za seksualni život članova partije, treba shvatiti kao šalu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA