KAO KULU OD KARATA: Pogledajte kako je jak vetar srušio kuću (VIDEO)

Povređenih u ovom incidentu nema, a investitor objašnjava da kompleks nije bio ni blizu završne faze da bi izdržao ovakvo nevreme

  • 3

Fotograf Ed Brejz snimio je momenat u kom se usled oluje kuća pretvara u ruševinu. Vetar koji je u Severnoj Karolini duvao brzinom od 40 metara u sekundi, srušio je kompleks apartmana kao da je napravljen od papira.

Snimak postavljen na Jutjubu izazvao je različite teorije i reakcije korisnika među kojima su se našli i oni zabrinuti oko kvaliteta gradnje, pa je po njihovom mišljenju prava sreća što je reč o kompleksu koji nije završen i u koji se budući stanari još uvek nisu uselili.

Naime, u ovom razornom naletu vetra nema povređenih, a investitor koji stoji iza gradnje izjavio je da konstrukcija nije bila ni blizu završne faze, da bi mogla da izdrži ovakvo nevreme.

U ovom regionu, prethodnog vikenda je zbog nevremena i izazvanih poplava 29.000 domova ostalo oštećeno i ostalo bez struje.

 Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    15. januar 2014 | 16:19

    Pa naravno da je kad je montažna! Amerikanci prave montažne kuće usred najvetrovnijih predela kontinenta, a onda kad naiđe čak i manji tornado ih sruši! Mislim da, bi bilo pametnije da bi kuće zidali, tako bi bilo manje štete i nebi davali toliko para za odštetu i obnovu!

  • grobar do koske 3

    15. januar 2014 | 16:17

    Ovo nije kuća ovo je montazna zgrada od trske.

  • rocknrolla

    15. januar 2014 | 20:06

    dobra neka kuca malo jaci prdez i cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA