FAJNENŠEL TAJMS: Zaječar i Vranje među najboljim gradovima za poslovanje!

Po magazinu FDI Intelidžens u konkurenciji od 468 oblasti, među gradovima sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje na sedmom mestu nalazi se Vranje, a Zaječar na šestom mestu

  • 5

Magazin FDI Intelidžens, deo Fajnenšel tajmsa, na osnovu propisanih kriterijuma proglasio je Vranje za jedan od 10 gradova sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje u kategoriji evropskih gradova iste veličine, saopštila je danas Gradska uprava Vranja.

Navodi se da je u konkurenciji 468 gradova i regiona Vranje je zauzelo sedmo mesto, a od srpskih gradova Zaječar je šesti, dok su iza Vranja Zrenjanin, Sremska Mitrovica i Ruma.

- Ovo je veliko priznanje za Vranje i potvrđuje da je lokalna samouprava u prethodnom periodu intenzivno radila na donošenju odluka u cilju pružanja olakšica investitorima. Trud se isplatio, ne samo u smislu pominjanja našeg grada u prestižnom listu, već i kroz konkretne rezultate - izjavio je gradonačelnik Vranja Zoran Antić..

Ceremonija dodele nagrada biće obavljena u Kanu, a u februarsko-martovskom izdanju magazina biće objavljen veliki članak o Vranju, kaže se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobo

    16. januar 2014 | 08:21

    Lele majko, koj li ne ovoj laze? Vidim svi imamo rabotu kolko je dobro

  • Stranac

    16. januar 2014 | 02:25

    To su d a najgora grada samo za sverc azilante i znate jos za sta NE LAZITE GRADJANE ...

  • Dejan

    16. januar 2014 | 15:04

    Zajecar je rupcaga da je nema. Prso grad skroz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA