Izrael bombardovao pojas Gaze (FOTO)

Palestinski ekstremisti jutros su ispalili pet raketa na Izrael, a zatim je izraelska vojska uzvratila napad i pogodila ciljeve u Gazi

  • 7

Izraelska vojska je saopštila da je izvela vazdušne udare na pojas Gaze, nakon što su palestinski ekstremisti ispalili pet raketa prema Izraelu. Palestinski lekari su rekli da je petoro Palestinaca lakše ranjeno u izraelskim udarima, preneo je Asošiejted pres.

Vojska je precizirala da je svih pet raketa, ispaljenih prema južnom Izraelu rano jutros, presreo protivraketni sistem " gvozdena kupola". Rakete nisu izazvale povrede ni štetu.

U odgovoru na raketiranje pogođeni su ciljevi u Gazi, uključujući rampu za lansiranje raketa i stovarišta oružja. Portparol Ministarstva zdravlja u Gazi Ašraf al Kidra rekao je da su četvoro dece i njihova majka odvedeni u bolnicu sa lakim povredama od šrapnela.

U Gazi niko za sada nije preuzeo odgovornost za raketiranje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Celavi

    16. januar 2014 | 10:43

    Palestinci prvo cackaju mecku pa onda izigravaju zrtve....podmukli narod...

  • besha

    16. januar 2014 | 11:11

    Cuj ovog palestinci cackaju mecku....al ovo je glavno "palestinski ekstremisti"a zasto su ekstremisti oni koji brane svoju zemlju i svoje kuce....pisite slobodno braco novinari iz srca a ne da prenosite i citirate cionisticke medije...zna se dobro ko je u palestini ekstremista to je fasisticka vojska tzv izraela

  • Mici

    16. januar 2014 | 11:45

    Najveci zlotvori zive u Izraelu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA