KPS: Ubijeni odbornik bio meta napada u prošlosti

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije podsetio je da su nepoznate osobe nekoliko puta pucale i bacile bombu na lokal Dimitrija Janićijevića, a da je ispod njegovog automobile bio postavljen eksploziv

  • 0

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Besim Hoti izjavio je da istragu povodom ubistva Dimitrija Janićijevića vode zajedno kosovska i Euleks policija.

- Prema preliminarnim rezultatima istrage verujemo da je žrtva upucana iz pištolja kalibra 9 mm. Telo je jutros prebačeno na Institut za sudsku medicine u Prištini radi obdukcije - kazao je Hoti Tanjugu.

On je rekao da je slučaj okarakterisan kao teško ubistvo, navodeći da je policija informaciju o ubistvu dobili 30 minuta posle ponoći i odmah izašla na lice mesta.

Hoti je naglasio da je istraga u preliminarnoj fazi prikupljanja dokaza i uzimanja izjava.

- Kada je u pitanju motiv, ništa ne isključujemo - rekao je Hoti i naveo da se slučaj može povezati sa nekim događajima iz prošlosti, pošto je ranije registrovano nekoliko napada na Janićijevića.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije je podsetio da su nepoznate osobe nekoliko puta pucale na Janićijević lokal u severnoj Kosovskoj Mitrovici, da mu je ispred lokala bačena i bomba, a da je ispod njegovog automobile bio postavljen eksploziv.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA