ŠTA JE SVE NA PRODAJU: Nevidljivi ogrtač Harija Potera, papir s telohraniteljima, trska protiv komšije...

Predstavljamo vam neke od najzanimljivijih internet oglasa koje su nam poslali čitaoci našeg portala. Ima nevidljivih ogrtača, praznih listova papira, jareće kože, sprejeva protiv životinja...

  • 5

Ukoliko ste vatreni obožavalac Harija Potera i želite da kupite njegov nevidljivi plašt, ili vam je potreban specifičan list papira koji ima svoje telohranitelje, ili možda ograda kojom se branite od komšija, rešenje je veoma jednostavno. Upalite svoj kompjuter i potražite sve ove proizvode na internet oglasima!

Naime, ovaj oblik kupoprodaje proizvoda u poslednje vreme je sve popularniji, pa pojedini prodavci smišljaju originalne i veoma zanimljive oglase kako bi prodali svoje artikle. Tako pored onih uobičajneih, u kojima se nude obuća, odeća, elektronika i bela tehnika, možemo naći i na somoodbrambena oruđa za koja se navodi da služe za borbu protiv životinja, ili komade jareće kože, za koju se ne navodi namena.

Predstavljamo vam neke od najzanimljivijih oglasa koje su nam poslali čitaoci našeg portala.

Nevidljivi ogrtača Harija Potera. Svi ljubitelji ovog junaka mogli su da učestvuju u aukciji za ponudu unikatnog odevnog predmeta koji moguda vide samo posebni. Cena koja je postignuta na aukciji za ovaj "komad odeće" je bila 501 dinar. Međutim, aukcija je prekinuta.

- Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim d aje predmet ove aukcije original. Svestan sam da je pioraterija kažnjiva novčano i zatvorom  i spreman sam da prihvatim posledice i prosleđivanje mojih podataka organima gonjenja ukoliko se dokaže da je predmet moje aukcije piratska kopija originala - staljalo je u opisu oglasa.

Papir sa telehraniteljima - Ako želite posebni komade papira koji ima fizičku zaštitu od strane domaćih životinja, za to je idealna prilika bio oglas u kome je ponuđen čisti A4  papir. Oglas je zabeležio 248 ponuda i postignuta cena na aukciji ovog autentičnog proizvoda je bila čak 3501 dinar.

- Papir je zbog svoje vrednosti stalno nadgledan od strane čuvara papira. Postoje 2 čuvara, i oni se smenjuju, tako da ne brinete za njegovu sigurnost. Druga slika jasno pokazuje da je papir skroz prazan, i da po njemu nije ništa pisano, ili daleko bilo, da je na bilo koji način pokvaren. Čuvar papira, ogledalo, pločice, ruka, rukavice, laminat, vrata u pozadini, venecijaneri, kvaka na vratima, ona senka u levoj strani ogledala je kofer, sa dodatih slika, nisu predmet aukcije i ne prodaju se ni posebno ni u sklopu ove aukcije, kako je kofer prazan, sadržaj takođe nije predmet aukcije - stoji u opisu ovog proizvoda,

Ograda protiv komšije. Ako imate problema sa okolinom, i želite da između svog i njegovog imanja postavite ogradu koju je veoma lako postaviti i skloniti, onda je za to rešenje "Trska protiv komšije". Visina ovog artikla je dva metara, tako da je diskrecija u svom dvorištu nakon postavljanja - zagarantovana. Ograda je prodata za 1250 dinara.

- Gusto pletena od 1 klasne trske sa pocinkovanom žicom za dekoraciju , ogradu, terasu vikendicu, dvoriste ,letnjikovac ,stare zidove, plafone visina trske je 200cm i 5 metara ima u rolni namotano , lično ja pravim nisam preprodavac - rečeno je u ovoj ponudi.

Jareća koža - Ako želite da eksperimentišete sa modnim detaljima, i za to spas mogu da budu internet oglasi. Tako je između ostalih odevnioh predmeta "zalutala" i jareća koža. Iako nema detaljnog objašnjenja, onome ko koristi ovakve stvari, ne treba pojašnjenje. Za ovaj proizvod je potrebno izdvojiti 550 dinara.

Bokseri i palice za odbranu od životinja - Pored do sada poznatih oružja koji se koriste protiv životinja, u ponudi su novi originalni predmeti uz čiju pomoć ćete biti maksimalno zaštićeni. Tako jedan od prodavaca nudi metalne boksere, palice  na rasklapanje i sprejeve za borbu od nasrtljivih zveri. Iako nije baš najasnije kako ćete bokser, koji se najčešće koristi u premlaćivanju ljudi, poslužiti i za ovu namenu.

- Za samoodbranu, zaštitu od različitih životinja - teleskopske palice, sprejevi, bokseri - navedeno je u oglasu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    16. januar 2014 | 21:23

    Video sam oglas za plast ali komentari i pitanja dole su havarija, steta sto ne objavite i njih :D

  • LosMi

    17. januar 2014 | 02:24

    Mislim da samoodbrana za zivotinje misli na ljude, a ne konkretno na zivotinje. Misli se na olos koji se ponasa kao zivotinja.

  • milos

    17. januar 2014 | 01:49

    video sam oglas pise Prodajem sina, vrsta drvo hahhaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA