POBEGLI IZ ŠKOLE: Nećete verovati gde su otišli ovi tinejdžeri

Edvard Banien i Indira Gejnijeva pobegli su iz svojih internata, a nakon nekoliko dana potrage za njima, lokalna policija ih je pronašla na Karibima

  • 9

Edvard Banien (16) i Indira Gejnijeva (16), mladi par iz Velike Britanije čiji nestanak iz internata je prijavljen policiji, navodno su pronađeni kako uživaju na Karibima u hotelu sa pet zvezdica.

Nestanak ovog tinejdžerskog para prijavljen je u ponedeljak rano ujutru, a izvori kažu da ih je nakon višednevnog traganja pronašla lokalna policija u Dominikanskoj Republici.

Njihovi roditelji očekuju dobro objašnjenje za ovakvo ponašanje. Osim što za njihovo školovanje izdvajaju godišnje 36.000 evra, dok su njih dvoje na plaži umesto u učionici, danima su bili zabrinuti prvenstveno za bezbednost svoje dece.

Jedan od njihovih prijatelja iz internata izjavio je da je za bežanje noću potreban ozbiljan trik, jer obezbeđenje toliko oprezno patrolira, da je pobeći iz internata skoro kao pobeći iz Alkatraza.

Portparol policije poručio je roditeljima da je njihov prioritet da ih u najkraćem mogućem roku vrate kući.

 (Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA