RAMPA KRSTIĆA BAJATOVIĆU: Srbijagas nije poslovao po zakonu!

Ministar Lazar Krstić obustavio je isplatu plata radnicima "Gasproma", jer direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović nije platio ratu od sedam miliona dolara za isporučen gas „Gaspromu"

  • 12

Radnicima "Srbijagasa", koje vodi socijalista Dušan Bajatović, prvi put u poslednje dve decenije kasni plata. Isplatu je zaustavio ministar Lazar Krstić, jer Bajatović nije na vreme platio ratu od sedam miliona dolara za isporučen gas „Gaspromu", piše Blic.

Krstić nije promenio odluku ni posle lične intervencije Bajatovića koji je pokušao da uveri ministra da su dugovi koje ima posledica toga da mu mnoge državne institucije duguju za gas.

- Ako pustim plate, prekršiću zakon, a to neću da radim - jasno je poručio Krstić tokom susreta sa prvi čovekom „Srbijagasa", otkriva izvor "Blica".

Na ovaj način Krstić je krenuo je u kontrolu „Srbijagasa". Nezvanično se u raznim političkim krugovima može čuti da je ovaj potez Ministarstva finansija dodatni pritisak na direktora „Srbijagasa" koji bi trebalo da dovede do reformisanja ove firme.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stiv

    16. januar 2014 | 20:54

    Sta je sa epsom i ostalim firmama pod kapom sns.kod njih med i mleko tece u potocima.osecam da ce tek biti velilih lomova na relaciji sns,sps.bajatovic je ipak pod ruskom kapom i nece ga se lako odreci.

  • Ljiljanа

    16. januar 2014 | 22:40

    За све фирме подједнако. Ако важи за једну, важи за све. Нема привилегованих.

  • Pravnik

    16. januar 2014 | 23:38

    Čovek samo radi po propisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA