HRVATSKI AKADEMIK: Masoni spremaju Treći svetski rat!

Emil Čić tvrdi da je cilj rata smanjenje populacije, kroz masovna razaranja, a nakon toga stvaranje nove svetske države

  • 20

Član Hrvatske akademije nauka i umetnosti u dijaspori Emil Čić kaže da na temelju svih do sada pročitanih knjiga na temu masona sa sigurnošću može da tvrdi da masonerija sprovodi planove koji vode prema Trećem svetskom ratu.

- Sve kada i ne bismo uzeli kao ozbiljan dokaz pismo američkog generala Alberta Pikea upućeno ideologu italijanskog ujedinjenja Maziniju, kojim još u 19. veku najavljuje tri svetska rata, morali bismo da uvažimo činjenicu da je član angloameričkog establišmenta Kerol Kigli u knjizi "Anglo-američki establišment" opisao kako je britanska masonerija stvarala uslove za Prvi i Drugi svetski rat - rekao je Čić.

Prema njegovim rečima iz takvih istorijskih knjiga vidljivo je da su svetski ratovi bili planirani sa ciljem stvaranje britanske predominacije u Evropi i svetu, a vidljivo je, kako kaže, i to da su britanski imperijalisti za sve buduće operacije u 20. veku planirali da upotrebe SAD gde su premestili svoje centrale i gde su vrbovali bankare i političare.

- Taj plan se ostvario i Amerika danas silovito napada zemlje Srednjeg Istoka sa ciljem da ovlada komunikacijama prije nego što preko Irana udari Rusiju i Kinu. Plan rata već je trebalo da bude sproveden i završen, ali očito da se nešto zakomplikovalo pa su glavne operacije otežane i samim tim i odložene - tvrdi Čić.

On ističe da je cilj rata smanjenje populacije, kroz masovna razaranja, a nakon toga stvaranje nove svetske države, jer kako kaže, veoma je teško da se ujedini ceo svet, bez otpora pojedinih država.

- Svaka jača država poput Kine ili Rusije teško da će poželeti da svoj suverenitet preda nekakvim Ujedinjenim nacijama, pa će upokoravanje najvećih protivnika ići preko masovnog razaranja i slamanja. Da bi do toga došlo neprekidno se stvaraju konfliktne situacije među državama, koje će do sukoba i dovesti - rekao je Čić.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevno.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милорад сомборац

    17. januar 2014 | 08:19

    Да, а крвати су међу првима кренули да обаве задаћу, са разбијањем Југе, па сад ко пси чекају нови задатак од својих господара из империје!

  • ap0calypto

    17. januar 2014 | 08:32

    pa kaneko ne zeli rat, nateras ga. tipa, kao 09.11.2001 gde je americka drzava naterala gradjane da poveruju da napadom na naftom bogat Irak lesi resenje pogibije tih ljudi u kulama. ali sta je zivot pojednica u poredjenju sa interesima jedne drzave.

  • Т.М.

    17. januar 2014 | 09:10

    Скоро све велике терористичке нападе урадиле су махом CIA, MOSAD, MI5. Прављење жаришта је специјалност Британске службе. Ономад су у Ираку ухватили пар MI агената који су бацили неколико бомби у насеље где живе Шиити, преобучени у Суните. Наравно, одмах су их ставили у ђумез где тај олош и припада али је окупаторска војска упала тамо и ослободила их. О томе нема у вестима нити ће истина икад бити телевизирана.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA