Jezivo: Zapalio devojku jer nije prihvatala njegovo udvaranje

Sedamnaestogodišnju devojku iz gradića Heifei u Kini napao sin lokalnog političara, koji je provalio u njenu spavaću sobu i polio je zapaljivom tečnošču uzvikujući: "Umri!"

  • 0

Tinejdžerka Zu Jan iz Kine zadobila je zastrašujuće opekotine po licu i telu kada je bivši drug iz razreda, inače sin lokalnog političara Tao Rukun, provalio u njenu spavaću sobu i polio je zapaljivom tečnošču uzvikujući: "Umri!". Sedamnaestogodišnja Jan iz gradića Heifei stradala je jer nije prihvatala njegovo udvaranje.

Ona je zadobila opekotine trećeg stepena na 30 odsto tela, a najteže povrede su u predelu glave, vrata i grudi. U nesreći joj je potpuno izgorelo uho. Sedamnaestogodišnjakinja koju su svi opisivali kao lepoticu, ostala je unakažena.

Nakon nekoliko meseci bolničke nege, zbog finansijskih problema devojka je vraćena na kućno lečenje. Jan je u ovakvoj situaciji jer je Taova porodica prestala da plaća njene bolničke račune, nakon što su njeni roditelji odbili da pomognu njenom napadaču da izađe iz pritvora uz kauciju.

- Taovi roditelji su u početku bili ljubazni i često posećivali našu kćerku u bolnici. Ali sve se promenilo kad je njegova majka, Ksu Congsiao zatražila od mene da potpišem dokumente pomoću kojih bi na sudu mogli tražiti kauciju za svog sina, ispričala je Li, majka devojke.

Li je potvrdila da su dečakovi roditelji vladini službenici. Njegov otac radi u birou za urbano planiranje Heifeija, a majka u poreskoj upravi grada.

Napad se dogodio u septembru prošle godine, ali je vest izašla u javnost tek nedavno, zahvaljujući internet aktivistima, koji su neumorno pisali o njoj, nakon što je Janina porodica putem interneta zamolila za pomoć.

(Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA