KRISTIJAN: Otkriću istinu o Legiji!

U drugom delu svoje životne ispovesti, u emisiji "Goli život" Golubović, priča o odrastanju s Miloradom Ulemekom, kao i o tome šta im je tada bilo važno i o čemu su sanjali

  • 22

U drugom delu svoje životne ispovesti, u emisiji "Goli život", na televiziji Hepi, Kristijan Golubović, priča o odrastanju sa Miloradom Ulemekom, kao i o tome šta im je tada bilo važno i o čemu su sanjali.

Njih dvojica zajedno su opljačkali "Elanovu" prodavnicu u Novom Beogradu, ali ne da uzmu pare, već tegove da bi se nabildovali. Kristojan Golubović je 150 kilograma čelika nosio sve do Legijinog solitera, pored hotela Jugoslavija.

- Brzo smo prevazišli Beogard. Hteli smo nešto veliko i da uđemo u istoriju svetskog kriminala. Bili smo mladi i naivni i mislili smo da niko nikad nije uspeo da opljačka švajcarsku banku pre nas. Nadali smo se da ćemo po tome ući u sve knjige i holivudske filmove, pošto tada još nije bio snimljen Kum. Međutim, u Italiji su nas ganjali karabinjeri, razdvojili smo se na dve strane i Legija je promašio Švajcarsku i završio u Francuskoj. Kad je roknuo nekoga na vratima diskoteke i završio u zatvoru, izbavio se odlaskom u Legiju stranaca. Mada se odavno ložio da postane legionar i govorio mi da su tamo pravi "esesovci"- priča Golubović.

Golubović je otkrio i da je još kao maloletnik izazvao Željka Ražnatovića Arkana porukom: ne može više jedan Beograd da ima dva gospodara!

- Onda sam sa drugarima uleteo u diskoteku hotela "Mažestik“ i počeo da pucam, dok su Arkan i ostali velikani mafije panično polegali na pod. Bilo je pitanje dana ko će koga ubiti: ja Arkana ili on mene! Međutim, kad sam se našao u nevolji i iskočio kroz prozor beogradske palate pravde, on je došao u štek kod mene, da prestanem da se družim sa kojekakvim indijancima, jer je on moj najveći prijatelj, pošto je i on u mladosti na isti način iskočio iz sudbice u Geteborgu – kaže Kristijan Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • St

    17. januar 2014 | 16:27

    Hvala Bogu ove lovačke priče necemo slušati 10 godina!!!!!Jadan njegov cimer u čeliji!!

  • ffc

    17. januar 2014 | 16:34

    hahahah cuj nije bio snimljen kum pa kad si to ti pljacko 60-ih ...

  • Turbo

    17. januar 2014 | 16:39

    Arkan nije ni znao ko je bio Kristijan Golubovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA