TRAGEDIJA U SARAJEVU: Skočio sa iste zgrade kao njegov rođeni brat

Renato Mustedan (19) iz Sarajeva, ubio se skočivši sa osmog sprata zgrade, kao i njegov rođeni brat Dejan, tri godine ranije. Još uvek nije poznato zašto se mladić odlučio na ovaj čin

  • 5

Devetnaestogodišnji Renato Mustedan iz Sarajeva izvršio je samoubistvo skočivši sa osmog sprata zgrade u Gradačačkoj ulici u naselju Čengić-Vila.

Policijske patrole koje su upućene na lice mesta nisu pronašli tragove nasilja na telu mladića. Niko od komšije ne zna zašto se mladić odlučio na ovaj korak.

- Renato je u društvu poznat kao Hari. Imao je nepunih 19 godina. Živeo je sam. Otac mu je umro, a majka se udala za drugog muškarca i trenutno živi u naselju Malta. Njegova sestra Renata takođe se udala - kažu Renatovi prijatelji.

Kako kažu, najveća tragedija je ta što se njegov brat Dejan pre tri godine, 6. januara 2011., takođe ubio na istom mestu. I on je, kao i Renato, skočio sa osmog sprata zgrade.

(Telegraf.rs / Izvor: Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA