Dvoje učenika upucano usred škole u Filadelfiji

Učenici ranjeni u ruke, preneti su u obližnju bolnicu, devojčica je puštena kući, a dečak je zadržan na lečenju, ali je u stabilnom stanju

  • 3

U pucnjavi u fiskulturnoj sali u srednjoj školi u Filadelfiji, ranjeno je dvoje učenika, saopštila je danas američka policija.

Ranjeni su 15-godišnji dečak i devojčica, koji su se nalazili u grupi od sedmoro učenika u fiskulturnoj sali, kada je napadač naoružan pištoljem počeo da puca, rekao je predstavnik policije Čarls Remzi.

Remzi je dodao i da za sada nije utvrđeno da li je do pucnjave došlo namerno ili slučajno, preneo je AP.

Učenici ranjeni u ruke, preneti su u obližnju bolnicu, devojčica je puštena kući, a dečak je zadržan na lečenju, ali je u stabilnom stanju.

Policija nije pronašla pištolj iz kog je pucano.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijaspora

    18. januar 2014 | 11:46

    Nikakvo cudo tamo je najdemokttatskija zemlja sveta, za primer. Svako moze da posebuje oruzje, ali kakvo, moj bato, pistolj je igračka prevaziđeno to poseduju samo deca. To je narod u stresu, svi p, pa i policija needavno su na ulicu ubili decaka oko 10 godine starosti ier je nosoo plasticnu autpmatsku puslu. Kalav zalostan slučaj a istovremeno smešan policajci izašli iz auto zauzeli busiju i komanduju od preko ulice da dete baci oruzje, dete kao i svako deze misli da čika policajci hoce da se igraju jer ovo sto ima nije prava puska ,

  • Dijaspora

    18. januar 2014 | 11:52

    Eto ne dovrsih komentar debeli prsti mala tastatura pogresan klik o ode . Ako posalete teo sam ds kazm i policajci iza zaklona ispale rafal. Kazem narod koji je sttesiran politikom boji se samih sebe .

  • Т.М.

    18. januar 2014 | 14:52

    Пре неки дан убише човека од батина ни кривог ни дужног. Америчка мурија гора од мафије. Убијени Kelly Thomas их је молио да престану али су га звери ударале до смрти и суд их је ослободио. Невероватно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA