Oduzeli palice, boksere, elektrošokove od vlasnika kluba i obezbeđenja!

Kragujevačka policija je saopštila da će slične akcije i u narednom periodu organizovati u noćnim klubovima i drugim ugostiteljskim objektima

  • 12

Kragujevačka policija je protekle noći, u akciji kontrole ugostiteljskih objekata, pronašla više palica i drugih predmeta pogodnih za nanošenje teških telesnih povreda, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu.

- Policija je od vlasnika jednog noćnog kluba i dvoje radnika obezbeđenja, oduzela četiri metalne šipke, dve metalne palice na izvlačenje "stiker", drvenu bejzbol palicu, dva metalna "boksera" i tri baterijske lampe sa elektrošokom - navedeno je u saopšstenju.

Protiv njih će, dodaje se, biti podnete prekršajne prijave iz zakona o oružju i municiji.

Policija je najavila da će takvu i slične akcije, u narednom periodu, organizovati u noćnim klubovima i drugim ugostiteljskim objektima na području šumadijskih opština.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Solarbg

    18. januar 2014 | 18:29

    Nije tacno da je legalno!ja zivim preko....moze da se kupi ali nije legalno nositi!

  • car

    18. januar 2014 | 15:56

    Ovo je odlicno, ali nemaju prava da oduzimaju baterijske lampe sa sokerom, jer to u zakonu o oruzju i municiji nije definisano kao oruzje, a to pise i na sajtu MUP-a Srbije, kao odgovor na jedno od pitanja o legalnosti te sprave, poverite!

  • krivi stojko

    18. januar 2014 | 18:58

    E interesuje me koje budale lupise negativno "caru", a ti android ako mislis da je legalno da nosim stiker i njime bijem po ulici ni ti nisi normalan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA