Gej tate tri devojčice razbesnele Amerikance (FOTO) (VIDEO)

Homoseksualci, koji podižu tri usvojene ćerke, susreli su se sa brojnim negativnim komentarima kada su na Instagramu podelili fotografiju na kojoj svojim ćerkama prave frizuru

  • 53

Afroamerikanci Kordejl i Kaleb, gej par koji ima tri usvojene ćerke, često na svoj profil na Instagramu, gde imaju 36.489 pratilaca, postavljaju zanimljive fotografije svoje porodice. Ipak, nedavni snimak na kome svojim malim ćerkama prave frizure privukao je mnogo negativnih komentara.

Mnogima se nije dopala ideja da dvojica Afroamerikanaca, pa još i homoseksualaca, zajedno podižu decu. Pogođeni ovakvim stavovima, Kordejl i Kaleb su komentatorima odgovorili u odeljku "Haftington posta", "Gej vojsiz".

- Možda smo gej, ali to ne znači da nismo sposobni za ono za šta je sposoban heteroseksualni par. Kao roditeljima, glavni cilj nam je da svoju decu obezbedimo, da ih volimo, obrazujemo, podržavamo, ohabrujemo, i opet volimo - napisali su oni.

Kako su dodali, "biti gej je za mnoge ljude sada normalno, i ne treba nam vaš sud, već samo ravnopravnost".

- Naša deca su blagoslovena što imaju, pored majke, i nas dvojicu. Imaju troje roditelja koji ih vole, brinu za njih i podržavaju svaku odluku koju donesu - odgovorili su gej očevi svima koji smatraju da u njihovom načinu života ima nečeg nemoralnog.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevno.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    19. januar 2014 | 00:24

    Svaka cast. Bolje im je sa takvim roditeljima nego sa ocem pijancemkoji ih maltretira ili majkom koja ostavlja decu samu kuci i ide kod ljubavnika daleko bilo....

  • Xxx

    18. januar 2014 | 21:07

    Ko god da su roditelji neka su deca ziva i zdrava...

  • Krstinja Samardžić

    18. januar 2014 | 22:58

    djeluje kao da su djeca srecna i zadovoljna, a prethodni komentari samo pokazuju jednu tuznu, dokonu i iskompleksiranu naciju...vi biste vise voljeli da su djeca u dom je li? na kraju niko vas nije ni pitao za misljenje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA