Drugi atentator na Ćuruviju nađen isečen na komade?

Zoran Ristović Prika, nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije, najverovatnije je jedan od dvojice direktnih izvršilaca ubistva poznatog novinara

  • 9

Zoran Ristović Prika, nekadašnji pripadnik Jedinice za specijalne operacije, najverovatnije je jedan od dvojice direktnih izvršilaca ubistva Slavka Ćuruvije i osoba koju je Branka Prpa, nevenčana supruga ubijenog novinara i jedini očevidac zločina, navodno prepoznala na mestu ubistva.

Nažalost, on neće biti u prilici da posvedoči i odgovara za ovo ubistvo jer je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima ubijen, bolje reći masakriran 2001. godine.

- Ristović je čovek kog je pomenula Ćuruvijina udovica kada je govorila o tome da postoji drugi izvršilac. Ona je dajući iskaz u policiji posle petooktobarskih promena opisala upravo Ristovića, koji je, međutim, ubrzo nakon toga ubijen, 2001. godine. Njegovo telo bilo je izmasakrirano, a bili su mu odsečeni jezik i uši, što je bila jasna poruka ubica - navodi izvoz Naših novina.

Telo Zorana Ristovića Prike pronađeno je u cevi kanalizacionog ispusta u Žarkovačkom potoku 5. juna 2001. godine. Likvidiran je hicem u potiljak posle višednevnog zverskog mučenja.

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a.s

    20. januar 2014 | 00:17

    Koja mračna država.Jeza.

  • Drragi

    20. januar 2014 | 06:56

    Na kraju ce ispasti da su svi koji su krivi za ubistvo Curuvije mrtvi. Za to vreme prodju izbori i gotovo. Tresla se gora rodio se mis.

  • Srdjan D.N.

    20. januar 2014 | 01:10

    Izmedju "najverovatnije" i "jeste" je velika razlika. A interesuje li se ko da pronadje njegove ubice taman da on i jeste?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA