Ovo je časna sestra koja je sinu dala ime Franja u papinu čast (FOTO)

Roksana Rodrigez (33) žena iz Salvadora, koja je rodila sina, kaže da nije ni znala da je trudna, a italijanskim medijima je otkrila i ko je otac deteta. Njene sestre kažu da su ljute na nju i da za Roksanu više nema mesta u samostanu

  • 4

Roksana Rodrigez (33) časna sestra iz Salvadora koja je rodila bebu, kaže da se nakon porođaja više oseća kao majka, a manje kao časna! Rodrigezova, koja je izazvala brojne komentare, jer je iako "obećana bogu" rodila sina kojem je u čast aktuelnog pape dala ime Frančesko (Franja), otkrila je i ko je otac deteta.

Roksana je u bolnicu gde se porodila stigla direktno iz samostana "Isusovih malih sestara" u Kampomoru, u blizini Rietija. Navodno, nakon što su joj lekari rekli da je trudna ona je izjavila:

- Ali ja ne mogu da rodim dete, ja sam časna sestra - prenose mediji reči žene iz Salvadora.

Takođe, ona je ponovila priču da nije ni znala da je trudna.

- Imala sam problema sa cistama i mislila sam da mi je stomak naduven zbog loše probave. Nisam se obazirala ni na to što mi je menstruacija kasnila - rekla je za italijanske medije časna sestra iz Salvadora.

Pošto su odmah nakon njenog porođaja krenula nagađanja ko je otac bebe, a nisu izostale ni šale da je reč o "bezgrešnom začeću" Rodrigezova je otkrila da je u pitanju njena ljubav iz mladosti.

- S njim sam zgrešila prošle godine kada sam na bila u Salvadoru kako bih produžila pasoš - priča Roksana i naglašava da se ipak plaši pompe koja se podigla u medijima.

S druge strane, časne sestre iz samostana kažu da više ne žele da čuju za Roksanu.

- Ne želimo da je posetimo u bolnici. Ljute smo. Zar stvarno mislite da je to u redu što je uradila? Ona više nema šta da traži u samostanu - izjavile su sestre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    20. januar 2014 | 14:11

    Toliko o prastanju....

  • Pop

    21. januar 2014 | 19:06

    Pa časne sestre su tu da časno služe u sexu časnoj braći

  • Vasa

    21. januar 2014 | 18:15

    Toliko o praštanju... Bog nas je stvorio da se razmnožavamo, nije ova žena učinila greh ako je iz ljubavi. Bog je uvek na prvom mestu pa porodica jer BRAK je mala crkva a deca su Vožiji blagoslov jer danas malo ljudi može da u opšte i ima decu tako da bi Crkiva trebala biti ponosna na njen izbor. Diskutabilna tema ali neka je sa srećom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA