Ko se našao u Ilustrovanoj enciklopediji rok muzike u Vojvodini? (FOTO)

Na više od 300 strana u "Ilustrovanoj enciklopediji rok muzike u Vojvodini 1963-2013" autora Bogomira Bogice Mijatovića objedinjeni su svi najvažniji rokenrol bendovi i autori u Vojvodini u proteklih 50 godina

  • 1

Posle višegodišnjeg rada iz štampe je izašla "Ilustrovana enciklopedija rok muzike u Vojvodini 1963-2013" autora Bogomira Bogice Mijatovića pod okrriljem izdavačke kuće Switch.

Na više od 300 strana u ovoj enciklopediji objedinjeni su svi najvažniji rokenrol bendovi i autori u Vojvodini u proteklih 50 godina.

Enciklopedija je plod dugogodišnjeg istraživačkog rada autora, koji je svoje višedecenijsko iskustvo upotpunio svedočenjima brojnih autora koji su tokom poslednjih pola veka učestvovali u stvaranju i razvoju rok kulture u Vojvodini.

Jedinstveno izdanje moći će da se kupi na promociji u pabu "Lazino Tele" 23. januara u 18 časova, a o daljim načinima distribucije javnost će biti naknadno obaveštena.

Osim novosadske promocije, enciklopedija će biti predstavljena i u svim većim vojvođanskim gradovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA