Spalili dete (3) u mafijaškom obračunu! (VIDEO)

Nikola Kompolonjo bio je kolateralna šteta u obračunu mafijaškog klana, zbog neisplaćenog duga svog dete mafijaša, koji je takođe ubijen i spaljen

  • 1

Telo Nikole Kompolonje, ubijenog i zatim spaljenog trogodišnjeg dečaka, pronađeno je u Kozenci na jugu Italije zajedno sa metalnim novčićem od 50 centi, što je poznati znak koji mafijaška banda ostavlja svom rivalskom klanu, naglašavajući da je ubistvo počinjeno zbog nevraćenog duga.

Pored dečaka pronađena su i tela njegovog dede Salvatorea Janičelija (52) i njegove devojke Ibitse Tus (27) u spaljenom automobilu iza napuštene kuće na imanju. Simbol nevraćenog duga je navodno posvećen ubijenom Janičeliju.

Janičeliju je bilo dodeljeno starateljstvo nad mališanom, jer se detetovi roditelji nalaze u zatvoru zb0g trgovine narkoticima. Dečak je pre samo godinu dana takođe ležao u zatvoru zajedno sa svojom majkom, Antonijom Janičeli.

Policija u Kozenci pretpostavlja da i ubice i žrtve pripadaju kalabrijskom mafijaškom klanu Ndrangetu.

Reč je najbogatijoj i najmoćnijoj kriminalnoj bandi, koja je povezana sa kolumbijskim narko-kartelima i Irskom republikanskom armijom, i odgovorna je za 80 odsto isporuka kokaina u Evropi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    21. januar 2014 | 17:09

    To je ironija savremenog doba. Svi znaju za klan, svi znaju sta rade i ko im je vodja, sa kim su povezani. Sve se zna, a niko ih ne hapsi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA