ČISTKA: Smenjen direktor EPS Snabdevanja!

- Pojedini direktori preduzeća zaduženi za distribuciju i javno snabdevanje električnom energijom oglušili su se o smernice koje su dobijali - navode iz EPS-a

  • 2

Elektroprivreda Srbije (EPS) razrešila je danas direktora "EPS Snabdevanja" Dejana Vasića i na njegovo mesto postavila Željka Markovića, dosadašnjeg direktora direkcije za distribuciju u EPS.

Takođe, najavljeno je da će na narednim sednicama biti analiziran rad Elektrovojvodine, EDB-a, Jugoistoka, Centra, i Elektrosrbije, tj. direktora svih navedenih privrednih društava za distribuciju kod kojih postoji osnovana sumnja da su svojim nečinjenjem i lošim radom doveli do navodnih problema koji su se pojavili u javnosti.

- U saradnji sa ministrom energetike Zoranom Mihajlović, Aleksandar Obradović, v.d. direktora "Elektroprivrede Srbije", 21. januara 2014. godine održao je sastanak poslovodstva na kojem su analizirani do sada postignuti rezultati i uočeno je da je došlo do propusta u poslovanju "EPS Snabdevanje“ i svih distribucija u "Elektroprivredi Srbije“. Pojedini direktori preduzeća zaduženi za distribuciju i javno snabdevanje električnom energijom oglušili su se o smernice koje su dobijali, a koje se odnose na neposredne pripreme za otvaranje tržišta. Dosadašnjim načinom rada pojedini direktori bili su država u državi i ponašali se kao izdvojeni lokalni feudi zanemarujući zadovoljstvo građana. Ovo je tek početak u razbijanju ovih feuda, a svi koji se protive korporativizaciji prepreka su razvoju "Elektroprivrede Srbije" i ne rade u interesu građana Srbije - navodi se u saopštenju "EPS"-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    22. januar 2014 | 14:50

    I sta sada? Samo menjate direktore, a sistem isti. Tarife, kazene, zelena crvena, ljubicanstvena... zona. Svi daju gratis, akcije, samo vi kaznjavate svoje potrosace! Promenite sistem, briga me ko je direktor

  • Zullu

    22. januar 2014 | 17:49

    U 100 € da ce da dobije za nagradu bolje radno mesto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA