NOVI DIREKTOR TVRDI: Ljudske greške prilikom očitavanja brojila

Važno je da sistemske greške nije bilo, kaže direktor "EPS snabdevanja" Željko Marković

  • 16

Novi direktor "EPS snabdevanja" Željko Marković izjavio je da je očigledno bilo ljudske greške prilikom očitavanja brojila za struju.

Prema njegovim rečima, važno je da sistemske greške nije bilo, što znači da "nije obračunata veća cena struje po kilovatu, da nije bilo greške prilikom množenja cene i kilovata".

Marković je za "Naše novine" rekao da će u njegovom preduzeću krenuti u sveobuhvatnu analizu kojom će biti utvrđeno koliki je broj reklamacija i o svemu obavestiti javnost.

On je istakao da EPS svakog meseca ima oko 10.000 reklamacija i da reklamacije za decembar ne odstupaju značajnije od te brojke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • locco

    23. januar 2014 | 08:16

    A to se tako zove jel? Nije kurva nego starleta, nije krupan lopov nego kontraverzni biznismen, nije udruzena lopovska akcija sa predumisljajem nego sistemska greska, a nije ni ona nego mamurni radnik nije dobro ocitao!!! Pa vi ste stvarno toliko bezobrazni da mislite da je narod obicna stoka!!!

  • Kneža

    23. januar 2014 | 08:11

    Ala ovaj covek laze,7 god sam popisivao struju,posle sam 7 god radio u distribuciji,skoro svaki racun gde se vidi neka nenormalnost ide na prroveru od strane radnika distribucije,toliko puno pogresno ocitanih racuna ma ajte molim vas

  • Shon

    23. januar 2014 | 08:39

    E moj SNS,ovi tvoji veci lazovi od onih iz DS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA