DRAMATIČNO: Prerezao sebi vrat u centru Beograda!

P. Č. (47) je pokušao da sebi oduzme život tako što je prerezao vrat, naočigled prolaznika, putnika na autobuskoj stanici i punog restorana. U tom trenutku s njim bili njegov brat i snaja s maloletnim detetom

  • 0

Pokušaj samoubistva kod restorana "Mekdonalds" na Zelenom vencu, koji se dogodio sinoć oko 22 časa, šokirao je sugrađane koji su se tu zatekli.

P. Č. (47) je pokušao da sebi oduzme život tako što je prerezao vrat, naočigled prolaznika, putnika na autobuskoj stanici i punog restorana! U tom trenutku su s njim bili njegov brat i snaja s maloletnim detetom!

On je smešten u Urgentni centar, rekao je predstavnik Hitne pomoći Mirko Lutovac.

Kako nezvanično saznaju "Novosti", razlog nemilog događaja je osoba ili osobe, koje već neko vreme prete P. Č. i navodno su pokušali da ga ubiju pre desetak dana u blizini hotela "Moskva". On je u ponedeljak veče, pre nego što je pokušao samoubistvo, pozvao brata da se nađu u "Meku" na Zelenom vencu.

P. Č. se žalio da mu neko preti, ali nije naveo ko, niti zbog čega. U jednom momentu, izašao je napolje, telefonirao deci, a zatim i advokatu. Potom je rekao da je "bolje da sam sebi presudi, nego da neko drugi to uradi", izvadio sečivo i počeo da se reže po vratu.

Nije do kraja uspeo u svojoj nameri, Hitna pomoć se skoro momentalno s policijom pojavila na licu mesta i prevezla ga u Urgentni centar, gde je odmah podvrgnut reanimaciji.

Lokva krvi, nož na pločniku, zaštitna traka i građani koji prilaze i raspituju se šta je to moglo da se dogodi. Očevici nisu bili preterano raspoloženi za priču, iako je restoran bio pun za vreme trajanja uviđaja.

Nepoznati motiv koji je naterao čoveka na ovakav korak biće otkriven narednih dana, kada se završi istraga.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA