Spremne zbirke za malu maturu

Odštampane su zbirke zadataka iz matematike, srpskog (maternjeg) jezika i zbirka za pripremanje kombinovanog testa

  • 2

U Ministarstvu prosvete danas će biti predstavljene tri zbirke za pripremu završnog ispita koji polažu đaci osmog razreda na kraju drugog polugodišta.

Odštampane su zbirke zadataka iz matematike, srpskog (maternjeg) jezika i zbirka za pripremanje kombinovanog testa, saopštilo je ministarstvo.

Zbirke sa model zadacima će pomoći učenicima da obnove gradivo i provere znanje, ali na završnom ispitu neće biti istovetni zadaci kao u zbirkama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • luda baka

    24. januar 2014 | 08:28

    Moj tAta je platio da ne polazem zavrsni ispit. Ponosan sam na njega zato sto imA novac

  • Djankoza-Toza

    24. januar 2014 | 11:20

    Od sutra i na Zelenjaku... Idemooooo! Svake godine ista prica. Pocne u januaru, a otkrije se tek kad svi dobiju maximalan broj poena. Kupila mama svojoj sponzorusici prijemni, da dete ne uci gluposti i gubi vreme, neopravdano izostajuci sa splavova i vozikanja po kosutnjaku. Napravili ste decu-debile, a niste ni svesni. Ej, pa ne moze svaka da se uda za Meljicenka... Nema toliko milionera za sve mame koje bi da bogato udaju svoje mezimice. Bice posle igracke-placke, ali to je ti zivot...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA