UŽAS NA PUTU: Lančani sudar 46 vozila, troje mrtvih (FOTO) (VIDEO)

Do nesreće, u kojoj je 22 povređeno, došlo je kada se jedan šleper prevrnuo zbog slabe vidljivosti i leda na putu, nakon čega je došlo do lančanog sudara u kojem je učestvovalo na desetine vozila

  • 4

Najmanje troje ljudi je poginulo, a 22 povređeno, troje od njih je u kritičnom stanju, u lančanom sudaru koja se dogodio na auto-putu u blizini Mičigen Sitija u Indijani.

Prema rečima portparola policije En Vojas, do nesreće je došlo kada se jedan šleper prevrnuo zbog slabe vidljivosti i leda na putu, nakon čega je došlo do lančanog sudara u kojem je učestvovalo 46 vozila, prenosi Rojters.

Sudar je zatvorio auto-put na nekoliko sati.

Lokalni mediji su objavili da je troje od 22 ranjenih u kritičnom stanju i da su stanovnici i do tri kilometra udaljenih mesta u svojim domovima čuli sudar.

- Zvučalo je kao da kad dolazi voz, kao škripa kočnica - rekao je Domink Fontana koji živi nedaleko od mesta gde se nesreća dogodila.

Spasilačke ekipe su izvukli sve povređene iz smrskanih automobila i u toku je pomeranje olupina s puta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:reuters.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekson

    24. januar 2014 | 12:22

    Ma sta me boli bre za micigen u indijani i koga bre to uopste interesuje ovde.Aj malo razmislite koje vesti objavljujete

  • BALKANSKI SPIJUN

    24. januar 2014 | 21:06

    Otvoren put !nema brige za nase sofere

  • Dekson

    24. januar 2014 | 22:26

    Syne ti mora da si PR doticne persone jeli?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA