Ubica pokušao da ubije svoju suprugu, ranio ga šurak!

B. S. koji zatvorsku kaznu služi u kućnim uslovima, sam sebi je skinuo narukvicu i upao u porodičnu kuću njegove supruge. Tom prilikom je ispalio dva metka, ali na sreću nikog nije pogodio

  • 10

B. S. iz Prokuplja koji služi zatvorsku kaznu za ubistvo, pokušao je da ubije svoju suprugu, ali ga je u tome sprečio G. M. ( 30) iz Prokuplja, rođeni brat njegove supruge.

Kako nezvanično saznajemo, B. S. koji zatvorsku kaznu služi u kućnim uslovima, sam sebi je skinuo narukvicu i upao u porodičnu kuću njegove supruge. Tom prilikom je ispalio dva metka, ali na sreću nikog nije pogodio.

G. M, njegov šurak, je pokušao da spreči napad na sestru, pa ga je B. S. udario pištoljem i naneo mu lake telesne povrede u predelu grave. Zatim je pobegao.

Nakon deset sati intenzivne potrage policija je u staroj napuštenoj kući nadomak Prokuplja pronašla B. S. i sprovela ga Tužilaštvu.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ArhMih

    24. januar 2014 | 13:47

    Za ubistvo sluzi kaznu kod kuce??? Pa dakle pravda zaista nije ista za sve gradjane! Ispitati slucaj pod hitno i videti ko je uzeo mito za ovakvu odluku! Sramota

  • Ivanjica

    24. januar 2014 | 14:49

    Sudija koji ga je , za ubistvo, "osudio"na kućni pritvor sa narukvicom ,mora da "vuče" bukagije barem jedno 20 godina! Bagra korumpirana!

  • Inkvizitor

    24. januar 2014 | 14:02

    Kakav zakon takve i narukvice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA