NOVI NAPAD: U Novom Sadu ubo mladića nožem u srce!

Do napada je došlo u ulici Dr Ilije Đuričića, ispred broja 3, gde je povređeni čekao devojku. Kako je on ispričao devojci, dok je čekao naišla su tri mladića, romske nacionalnosti, od kojih je jedan izvadio nož i ubo ga

  • 25

D.K. (18) iz Novog Sada, zadobio je teške telesne povrede, opasne po život, kada ga je jedan od trojice napadača, ubo nožem u predelu srca!

Do napada je došlo u ulici Dr Ilije Đuričića, ispred broja 3, gde je povređeni čekao devojku. Kako je on ispričao devojci, dok je čekao naišla su tri mladića, romske nacionalnosti, od kojih je jedan izvadio nož i ubo ga. Iako povređen, on je pokušao da nastavi da šeta sa devojkom, ali nedaleko od mesta incidenta, kod Fakulteta tehničkih nauka njemu je pozlilo.

Kolima Hitne pomoći, prebačen je u Dečiju bolnicu u Novom Sadu, a zatim je hitno prebačen na Grudnu hirurgiju insituta u Sremskoj Kamenici, gde se nalazi na odelenju intezivne nege.Tužilac je ovo delo okvalifikovao kao krivično delo pokušaj ubistva, a policija intezivno traga za počiniocima.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    24. januar 2014 | 22:36

    Decko ceka devojku, naidje neko ko ga ubode nozem u predelu srca, ovaj saceka devojku i krene u setnju? WTF? Ko je ovde lud ili laze?

  • noname

    24. januar 2014 | 22:23

    Novi Sad - postao skroz nebezbedan !! A i on umesto da se javi odma u bolnici on nastavio da seta O.o

  • Mrxi

    24. januar 2014 | 23:11

    Ali pošto su romi u pitanju naravno da neće odgovarati pa sve i da ih policija uhapsi. Tužno ali istinito

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA