Naprednjaci stigli do 45 odsto podrške!

Vicepremijeru Vlade Aleksandru Vučiću veruje 25 odsto građana, Ivici Dačiću pet odsto, a Tomislavu Nikoliću - tri, koliko ima i Čedomir Jovanović

  • 16

Za Srpsku naprednu stranku, u ovom trenutku, glasalo bi 45 odsto birača, pokazuju rezultati decembarskog istraživanja javnog mnjenja koje je agencija „Ipsos stratedžik marketing" uradila na uzorku od 1.065 građana.

Sve ostale partije, za koje je izvesno da će preskočiti cenzus, zajedno bi dobile 38 odsto glasova. Mesta u parlamentu, osim naprednjaka, dobili bi još DS, sa osvojenih 13 odsto glasova, SPS (bez koalicionih partnera JS i PUPS) - 11, DSS i LDP - po sedam odsto.

Na pitanje - da li je Srbija krenula pravim putem, 44 odsto građana smatra da je država izabrala dobar pravac, a 38 odsto njih bi menjalo sadašnji put, pišu Novosti.

Vicepremijeru Vlade Aleksandru Vučiću veruje 25 odsto građana, Ivici Dačiću pet odsto, a Tomislavu Nikoliću - tri, koliko ima i Čedomir Jovanović.

Čak 46 ispitanika smatra da se nijednoj političkoj ličnosti ne može verovati.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • loznicanin

    25. januar 2014 | 02:14

    posmatrajuci ovo istrazivanje, zakljucujem da je srpski narod potpuno ispravno nazvati OVCAMA! Al ona fora kad vodja kida bravu od besa, pa povraca mi se bre od tolikog licemerja!

  • Обилић

    25. januar 2014 | 09:22

    45% подршке на излазност од 30% грађана. Браво вУЧКо лажима уништаваш целу Србију. Питам се колика ће бити излазност по улицама за које време...

  • Pravoslavac

    25. januar 2014 | 01:08

    Voleo bih da dobije I 51%, paa da u buducoj vldi bude sam, da ne bude posle nisamo mogao " to I to" zbog korumpiranih koalicioni partnera, pa ako zajebee I tad, narod na ulicu u pravu revoluciju, jer da se ne laazemo ona ko god da vlada tesko nama u svskom slucaju. Toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA