PREGOVORI U TOKU: Šarić hoće da se preda ako dobije 15 godina zatvora!

Šarić, koji se nalazi u pograničnom prostoru između Crne Gore i BiH, tvrdi da nije on bio šef klana, već Rodoljub Radulović. Ako bi to uspeo da dokaže, mogao bi da dobije status svedoka saradnika, što ne može kao šef organizovane kriminalne grupe

  • 25

Pregovori sa odbeglim šefom narko mafije Darkom Šarićem i bivšim direktorom "C marketa" Slobodanom Radulovićem približavaju se kraju.

- Šarić je spreman da se preda ako mu se napismeno garantuje da će, posle svedočenja, biti osuđen na 15 godina zatvora - kaže sagovornik Informera, blizak Specijalnom tužilaštvu.

Šarić, koji se nalazi u pograničnom prostoru između Crne Gore i BiH, tvrdi da nije on bio šef klana, već Rodoljub Radulović poznat kao Miša Banana. Ako bi to uspeo da dokaže, mogao bi da dobije status svedoka saradnika, što ne može kao šef organizovane kriminalne grupe.

Radulović, koji je teško bolestan i nalazi se u Španiji, ima uslov da ne bude uhapšen po sletanju u Beograd.

- Radulović hoće da dođe u Beograd i da, kako kaže, kao slobodan čovek ode u Specijalno tužilaštvo. Koliko god to čudno zvučalo, njemu je najbitnije da pred domaćom javnošću ne bude ponižen - ističe sagovornik.

(Telgraf.rs / Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    28. januar 2014 | 00:31

    A Misa Banana ce da uperi prst u bucka naseg i tako u krug...

  • Pravoslavac

    28. januar 2014 | 00:33

    Koje lazi I prevare

  • Posmatrac

    28. januar 2014 | 01:54

    Sramota, 15 godina za 1 t droge a kristijan 12 za 100 gr... pa gde to ima.. e drzavo korumpirana. Pravda za kristijana i ponovno sudjenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA