Ljajić dobio 10 plus 4 mandata na izbornim listama SNS-a

SDPS imaće desetoro kandidata na izbornoj listi SNS za predstojeće parlamentarne izbore, kao i četvoro kandidata na listi SNS za izbore u Beogradu

  • 3

Socijaldemokratska partija Srbije, na čijem je čelu Rasim Ljajić, imaće desetoro kandidata na izbornoj listi Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne izbore, kao i četvoro kandidata na listi SNS za izbore u Beogradu, rezultat je dogovora SDPS i SNS, saznaje Telegraf.rs.

Kako saznaje naš portal, svi kandidati SDPS za narodne poslanike i odbornike na listama naprednjaka imaće takozvana garantovana mesta, odnosno biće na pozicijama odakle su im, s obzirom na rejting SNS, kojeg u ovom trenutku podržava 45 odsto građana, mandati u Skupštini Srbije i Skupštini Beograda praktično unapred obezbeđeni.

Razgovori naprednjaka s predsednicima Nove Srbije i SPO Velimira Ilića i Vuka Draškovića da se i njihovi kandidati nađu na listi SNS još traju, dok je sa liderom Pokreta socijalista, kako kažu izvori Danasa“, "skoro sve dogovoreno“.

Za Telegraf.rs u vrhu stranke Rasima Ljajića potvrđeno je da je dogovor sa Srpskom naprednom strankom postignut, kao i broj mandata, pa će se tako SDPS naći na listi naprednjaka i na beogradskim i parlamentarnim izborima kao što je i najavljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    28. januar 2014 | 14:58

    Zasto izostavljate pojedine komentare?

  • stiv

    28. januar 2014 | 12:57

    Da cika bonu

  • Milica

    28. januar 2014 | 14:30

    Svi su isti,sva banda na jednoj strani,a na drugoj strani Dveri kao svetionik jedne nove,bolje i postenije Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA