ZA DECU ULICE: Obezbeđena sredstva za Svratište u Novom Sadu

Nakon što se jedan od glavnih donatora povukao iz projekta vezanog za finansiranje Svratišta, Grad Novi Sad je, svestan ozbiljnosti situacije, preduzeo konkretne mere za uspostavljanje normalnog funkcionisanja i rada tog centra

  • 0

Na inicijativu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića Grad je obezbedio sredstva za nesmetani rad Svratišta za decu ulice za 2014. godinu.

Nakon što se jedan od glavnih donatora povukao iz projekta vezanog za finansiranje Svratišta, Grad Novi Sad je, svestan ozbiljnosti situacije, preduzeo konkretne mere za uspostavljanje normalnog funkcionisanja i rada tog centra.

Briga o deci je jedan od primarnih zadataka odgovorne socijalne politike koju sprovodi ova Gradska uprava i uvek ćemo nastojati da izađemo u susret svim potrebama i problemima građana koji se nameću ili iskrsavaju u ovim teškim vremenima.

Najvažnija je pravovremena reakcija kako nijedno dete iz ove specifične populacije ne bi osetilo negativne efekte koji su posledica administracije ili finansiranja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA