PLATILI ZA RAČUNE: Smenjeno osam direktora EPS-a

Aleksandar Obradović, v.d. direktora "Elektroprivrede Srbije", kaćže da ovo nije konačna analiza rada distribucija i da će se kontrolisati rad svih rukovodilaca koji su odgovorni za procese rada, kako bi kupci dobili račune čija se ispravnost ne može dovesti u sumnju

  • 9

Aleksandar Obradović, v.d. direktora "Elektroprivrede Srbije", predložio je niz mera kako se u narednim obračunima takve greške ne bi ponovile i naložio je direktorima za distribuciju da najkasnije do 1. februara smene odgovorne za ove propuste.

- Zatražena je smena pomoćnika direktora za ekonomiju poslovanja u PD "Elektrodistribucija Beograd", direktora Direkcije za informatiku i telekomunikacije u PD EDB, rukovodioca Pogona "Beograd" u PD EDB, direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u PD "Jugoistok", direktora Centra za informacione tehnologije u PD "Jugoistok", direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u PD "Elektrosrbija", direktora Direkcije za trgovinu električnom energijom u PD "Centar" i direktora izvršne funkcije za poslovni sistem u PD "Elektrovojvodina" - navodi se u saopštenju EPS-a.

Obradović je istakao da ovo nije konačna analiza rada distribucija i da će se kontrolisati rad svih rukovodilaca koji su odgovorni za procese rada, kako bi kupci dobili račune čija se ispravnost ne može dovesti u sumnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozd

    28. januar 2014 | 16:53

    Ovi smenjeni hteli da ojade narod a ja se uplasio za ove sto traze 50000 din mukice treba da skupimo za njih.

  • Gagi

    28. januar 2014 | 17:50

    Ja mislim da bi vi trebajii da podnesete ostavku a ne da menjate postene

  • Aleksa

    28. januar 2014 | 18:52

    SAD mi je jasno odakle ovom jednom iz Niša pare za dva trosoban stana i to za keš za godinu dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA