Ubio oca jer mu nije davao novac

Motiv ubistva, po rečima Roberta Stijakovića, bio taj što mu otac nije davao novac, iako je imao veliko bogatstvo stečeno u Nemačkoj. Robertova supruga treba uskoro da se porodi, pa je on nameravao da na brzinu dođe do nasledstva

  • 8

Policija je privela Roberta Stijakovića (26) i Danijela Dujića (26), osumnjičenih da su organizovali i počinili ubistvo Robertovog oca Radovana Stijakovića u sredu uveče u selu Kočićevo kod Gradiške.

Radovan Stijaković, vlasnik kafea "Kasablanka", ubijen je sa desetak metaka iz automatske puške, od kojih je nekoliko bilo smrtonosno.

Policija je saopštila, nakon višesatnog ispitivanja, da su osumnjičeni priznali ubistvo. Okružno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je pritvor za oba osumnjičena. Robert Stijaković se tereti da je organizovao ubistvo i podstrekivao Dujića da ga izvrši, dok je Dujić optužen za teško ubistvo.

Robert je kamere videonadzora još davno postavio tako da imaju mrtvi ugao, koji je kasnije iskoristio Dujić da bi se neopažen približio kući, što ukazuje da je ubistvo bilo brižljivo planirano, ukazuju "Nezavisne novine".

Motiv je, po Stijakovićevim rečima, bio taj što mu otac nije davao novac, iako je imao veliko bogatstvo stečeno u Nemačkoj. Robertova supruga treba uskoro da se porodi, pa je on nameravao da na brzinu dođe do nasledstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA