UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Brutalno ubistvo Srbina u Prištini 1999!

U dokumentarcu emitovanom na nemačkoj televiziji pojavio se snimak ubistva Srbina u Prištini po ulasku KFOR-a na Kosovo 1999. godine

  • 13

Na nemačkom kanalu TV Pro7 emitovan je dokumentarac o dešavanjima na Kosovu i Metohiji po ulasku KFOR-a 1999. godine. U emisiji je prikazan do sada nepoznati snimak ubistva Srbina u Prištini.

Na dosta nejasnom snimku vidi se kako Albanci iz pištolja i kalašnjikova pucaju ka Srbinu koji se skriva iza crnog "mercedesa".

U jednom trenutku, Albanac sa kalašnjikovom pritrčava Srbinu koji se skriva, a u sledećem vidimo istog Albanca kako beži dok ga Srbin juri držeći u ruci nešto što bi mogla biti ručna bomba.

Na snimku se zatim pojavljuju vojnici britanskog Kfora-a, Srbin mrtav leži na leđima pored auta. Albanac koji ga je napao dalje leži na stomaku dok britanski vojnik nišani u njega.

Iz snimka se ne može zaključiti da li su Srbina ubili vojnici Kfora ili Albanci.

Snimak je očigledno montiran tako da se taj detalj ne bi video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot!

    28. januar 2014 | 19:32

    Naravno da ga je ubio kfor , albanac je ostao bez puske jer ga je Srbin razoruzao a posle ga je kfor ubio, to je logicno! Bar tako izgleda!

  • MAXIMUS

    28. januar 2014 | 19:45

    Dogodine u Pristini !!! Sve se vraca..sve se placa, sa kamatom!!!

  • Darko

    28. januar 2014 | 20:12

    Pa j....o Vam mamu maminu siptarsku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA