OPSEDNUT: Pretukao majku i ćerku čekićem, jer je mislio da su veštice

Mentalno oboleli Karlos Alberto Amarilo (44) je, u trenutku kada je policija došla po njega, držao Bibliju i vikao da ih je ubio. Kada su organi reda odvodili u stanicu, "davio" se u suzama, posle čega je odveden u zdravstvenu ustanovu

  • 3

Poremećen čovek, Karlos Alberto Amarilo (44), naoružan čekićem, prebio je svoju devojku Estrelju Kastenadu (56) i njenu ćerku Lindu (25) na smrt, jer je mislio da su one veštice koje su bacile čini na njega.

Amarilo je nosio Bibliju i vrištao "Ubio sam ih! Ubio sam ih!" u trenutku kada je stigla policija. U zastrašujućem pozivu koje je uputio hitnoj pomoći, priznao je da je ubio Estrelju i njenu ćerku. Takođe, rekao je da "želi da ga ubije policija".

- Ubio sam ih jer su veštice i to čekićem - rekao je insistirajući na tome da su bacile čini na njega.

Estreljina unuka (7) pošteđena je u ovom suludom napadu, rekli su zvaničnici. Pronađena je u krvetu na metar od mrtve majke, koja je bila licem okenuta ka dole na podu spavaće sobe. Krvavi čekić je stajao pored mrtve žene.

Karmelo Alvarez (23), koji živi dva sprata niže, čuo je zvuk čekića kako udara žrtve.

- Udarao je snažno čekićem. Trajalo je dobrih minut, čak i dva - rekao je zaprepašćeni komšija kojeg zvukovi napada i dalje "proganjaju".

Amerilo je optužen za ubistvo prvog stepena, dve tačke optužnice su podignute za ubistvo drugog stepena i za krivično posedovanje oružja. Ako bude optužen, neće imati mogućnost pomilovanja. Navodi se da se "davio" u suzama kada su ga dovodili u policijsku stanicu, nakon čega je odveden u mentalnu instituciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA