ZAJEČAR: Posao dobilo šest profesora fizičkog vaspitanja!

Nastavnici su posao dobili u okviru projekta "Sport u škole". Ovaj program će biti realizovan u 11 osnovnih škola u gradu i selima i njime će biti obuhvaćena 1692 đaka, od prvog do četvrtog razreda

  • 12

U okviru projekta "Sport u škole“, koji Grad Zaječar realizuje u saradnji sa Sportskim savezom i Školskom upravom Zaječar, biće angažovano šest profesora fizičkog vaspitanja sa evidencije Nacioanlne službe zapošljavanja, rečeno je na sastanku gradonačelnika Velimira Ognjenovića sa predesednikom Sportskog saveza Igorom Božinovićem i načelnikom Školske uprave Dragoslavom Marićem.

Program će biti realizovan u 11 osnovnih škola u gradu i selima i njime će biti obuhvaćena 1692 đaka, od prvog do četvrtog razreda, javlja televizija Best.

Prvi deo projekta biće sproveden od 1.februara do 30. maja, a angažovani nastavnici imaće uplaćene doprinose, radni staž i platu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan

    30. januar 2014 | 16:00

    Zar nije zabranjeno zaposljavanje u javnim ustanovama i preduzecima?

  • Zaječarac

    30. januar 2014 | 15:54

    Naravno da podržavamo ulaganje u školski sport, a ne u profesionalni rukomet kao do sada.

  • MRZ

    30. januar 2014 | 15:35

    Sportska mafija. Zanimljivo da deca u osnovnoj imaju dva predmeta fizicko vaspitanje i izabrani sport koja ulaze u prosek, a da se informaticka pismenost gotovo zanemaruje. Kakve ce nam to generacije izroditi??? Nije ni cudo da ima toliko nasija po ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA