NOKAUT U VAZDUHU: Padobranca onesvestili prilikom skoka, spasile ga kolege (VIDEO)

Kada je Džejms Li (25) skočio iz aviona, u vazduhu je slučajno dobio udarac nakon čega je nekontrolisano padao, a drugi padobranci nisu bili ni svesni šta se događa

  • 1

Iskusni padobranac Džejms Li (25) tokom leta u vazduhu ostao je bez svesti, jer ga je drugi padobranac udario s leđa u kacigu u Velikoj Britaniji. Na sreću, uspeli su da ga spasu.

Da nije pri svesti primetile su ostale kolege koji su mu odmah priskočile u pomoć. Cela nesreća se dogodila na visini od oko 3.600 metara i to samo trenutak pošto je iskočio iz aviona. Ipak, Li se osvestio u vazduhu kad mu je padobran već bio otvoren i sigurno se prizemljio nesvestan što mu se dogodilo.

- Pet godina se bavim skokovima s padobranom. Ovo je bio moj 1.050 skok. Nekoliko padobranaca koji su skočili posle mene izgubilo je ravnotežu, pa su se zavrteli u vazduhu. Padali su brže od mene, a jedan je snažno udario nogom u stražnji deo moje kacige i samim tim me je nokautirao - ispričao je Li.

Nakon što je nekontrolisano padao, dvoje kolega je primetilo da nešto nije u redu. Počeli su da "jure" Lija. Srećom, on se okrenuo u stabilniji položaj iako je i dalje brzo padao.

- Uspeli su da me uhvate i pokušali su da zaustave moje prevrtanje. Signalizirali su ostalim padobrancima da se pomere, jer ni oni nisu bili svesni što se događa. Posle toga su otvorili moj glavni padobran. Kada sam bio na čistini, i oni su uradili isto - završio je svoju potresnu priču priču zamalo nastradali padobranac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA